L’Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit inicia una col·laboració amb la Policia Local

Col·laboració en un control / F. Ajuntament de Cerdanyola

L’Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit ha iniciat la seva col·laboració amb el Servei de Seguretat Ciutadana de Cerdanyola participant de forma activa en alguns dels controls de drogo alcoholèmia i documentació que dur a terme la Policia Local

Recentment, l’Ajuntament de Cerdanyola i l’Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit (P(A)T) van signar un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la conscienciació de la ciutadania alhora d’evitar accidents de trànsit. Les primeres accions a on estan participant membres de la P(A)T són els controls de drogo alcoholèmia i documentació de la Policia Local. Els representants de l’Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit són persones que han patit accidents de trànsit o bé familiars de víctimes i ofereixen l’oportunitat a les persones conductores que són aturades en els controls a escoltar la seva vivència i/o història. Aquesta iniciativa té com objectiu conscienciar de la perillositat que suposa conduir sota els efectes de drogues i/o alcohol o distreure’s de la conducció per utilitzar el mòbil o mirar qualsevol altre cosa.

Des del Servei de Seguretat Ciutadana es valora molt positivament aquesta primera experiència amb la P(A)T, que ja ha participat en dos controls locals. La regidora de Seguretat Ciutadana, Glòria Urbano, destaca la “bona rebuda que està tenint l’acció per part de les persones conductores” i desitja que “accions com aquestes se segueixin duent a terme per seguir treballant en la prevenció dels accidents de trànsit, en la reducció del nombre de víctimes i en l’augment de la seguretat viària”.

La P(A)T seguirà col·laborant amb la Policia Local en els controls de seguretat i en altres iniciatives que s’aniran realitzant en un futur a la ciutat, totes elles encaminades a conscienciar i sensibilitzar en matèria de mobilitat sostenible i segura, i la prevenció de sinistres de trànsit.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?