L’Associació d’Amics de les Antiguitats, Col·leccionisme i Artesania de Cerdanyola i Ripollet demana una solució per a la seva situació

NF-080308-mercat antiguitats plaça constitució06

El futur de la fira d’antiguitats i col·leccionisme va ser protagonista d’una audiència ciutadana on la PAH, la plataforma No Tribut AMB i l’AFA Fontetes també van intervenir. El secretari l’Associació d’Amics de les Antiguitats, Col·leccionisme i Artesania de Cerdanyola i Ripollet, Daniel García, apuntava que és inassumible per a la majoria de paradistes assumir el pagament d’una quota d’autònoms al que els obliga el nou reglament que s’ha plantejat.

La fira es realitza des de fa més de fa més de 20 anys. Primer es va fer en col·laboració amb el servei de cultura. “Però es va convertir sobretot en una fira de segona mà i ja no corresponia al servei de Cultura regular-la”, recordava l’alcalde Carlos Cordón. “Si l’Ajuntament vol fer una fira d’antiguitats hem de fer un reglament i complir amb els requisits que marca la llei, a partir d’aquí estem oberts a parlar i fer tot el que es pugui com a administració”. La realitat, responia García, “és que sí regularitzem la fira la majoria dels paradistes no podran seguir”. L’entitat ha recollit més de 1.000 signatures que demanen la continuïtat de la fira amb una quota assumible pels paradistes. “No som gent que estigui guanyant molts diners per poder assumir una quota d’autònoms”, recordava García.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?