L’assemblea local d’ERC Cerdanyola aprova la llista electoral

WhatsApp Image 2023-03-01 at 08.43.16

L’assemblea local d’ERC Cerdanyola ha aprovat la llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. La proposta de llista ha estat elaborada per la Comissió Electoral Local, que ha dissenyat una candidatura que suma candidats i candidates en paritat de gènere i també inclou militants del Jovent Republicà i persones independents. “Un equip de persones competents, disposades i capacitades per assumir el govern municipal, totes elles representants de la diversitat de la ciutadania i dels barris de la ciutat”, destaquen des de la formació. Amb aquesta llista, Esquerra remarca que “es consolida com l’única alternativa capaç de fer realitat les transformacions verda, social, feminista, econòmica i democràtica que han de posar Cerdanyola en marxa amb un projecte sòlid i un equip a l’alçada del repte”.

D’acord amb els estatuts i reglaments interns, s’ha articulat una llista cremallera amb 18 dones i 17 homes, entre les quals, 3 són militants del Jovent Republicà. Es combinen persones amb experiència amb les noves incorporacions que representen un 42% de la llista. S’incorporen 10 persones independents a qui Esquerra agraeix el seu suport al projecte republicà.

En especial la secció local ha agraït i fet un especial reconeixement i consideració a la “bona feina feta aquests anys” a les actuald regidores Helena Solà i Carme Pina. Com ja va anunciar al gener del 2022 l’actual portaveu del Grup Municipal, Helena Solà, va decidir no repetir com a candidata. En el cas de Pina són qüestions personals i de salut les que la porten a fer un pas al costat a la llista.

La presidenta de la secció local, Isabel Cruz, ha presentat la proposta de la Comissió Electoral Local com “una llista equilibrada, amb persones que tenen una gran capacitat per a transformar la ciutat i posar-la al servei de la ciutadania”. El regidor i secretari de política local, Íñigo Enterría, ha explicat els criteris amb què s’ha elaborat la proposta per aconseguir “representar la diversitat social de la ciutat, les diferents edats, perfils professions, orígens i barris”. Finalment, l’alcaldable Albert Turon ha remarcat la “solvència” de les persones que han acceptat aquesta responsabilitat i la feina feta en comissió per organitzar-la en una “estructura que permeti representar des de l’ajuntament a totes les persones que el 28M triïn el projecte d’ERC per a governar la ciutat”. També ha agraït “la disponibilitat de tothom que col·labora amb aquest projecte i a tothom que l’ha fet créixer per fer-lo arribar on és ara».

Programa electoral

Les properes setmanes ERC presentarà el programa electoral que forjarà les bases del seu compromís amb la ciutat, amb els seus veïns i veïnes i amb garantir uns serveis públics de qualitat per a tothom. Així mateix, es continuarà amb les visites als barris, les trobades veïnals i els actes previs a la campanya, entre els quals hi ha previstos dos actes de presentació, un per la llista de la candidatura i un altre pel programa electoral.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?