Las Melinas presenta a l’Ateneu una visió lliure de l’obra ‘Doña Rosita la soltera’

cartell_rosita_np

La programació del Teatre Ateneu combina les propostes de les companyies i formacions professionals, les entitats i els treballs emergents.  És el cas de la companyia Las Melinas, una formació que ens proposa l’obra Rosita, una visió lliure de l’obra Doña Rosita la soltera o el lenguaje de la flores, de Federico García Lorca. Les actrius Carmina Tortajada i Carme Bosch, dirigides per Pep Vila, presentaran el divendres 12 de març (20 hores) un treball que es va estrenar a la sala La Planeta de Girona i que s’ha vist a la 25ª Mostra de Teatre de Barcelona.

QUÈ EXPLICA L’OBRA DE LORCA?

L’original de Lorca presenta el drama de Rosita, que espera durant 25 anys que el seu promès torni d’Amèrica per casar-se amb ella. Es tracta d’una de les dones inoblidables que va imaginar l’autor, l’última en pujar a l’escenari, la història de Rosita parla dels prejudicis que la van aïllar i la van marcir. Las Melinas converteix una obra clàssica amb 18 personatges en un muntatge de petit format amb només 2 actrius. I ho fan sense trair el seu esperit, expliquen: “És possible, creiem en la força de la vida que traspuen aquestes dones vençudes però heroiques, creiem en un text magistral que venç convencions de temps i espai, i que sap emocionar des d’un escenari despullat, com despullades apareixen les ànimes d’aquelles que parlen”.

AFORAMENT LIMITAT I ENTRADES JA A LA VENDA

L’aforament del Teatre Ateneu és limitat. Cal seguir la normativa sanitària vigent i les indicacions del personal de la sala. Les entrades tenen un preu de 12 euros. Es poden comprar on line a  https://events.fila12.cat/Espectacle/ShowId/11781/rosita

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?