L’aplicació de la Zona Taronja rep 18.000 altes en una setmana

Senyalització de la nova zona d’estacionament taronja F. Ajuntament de Cerdanyola

Durant els primers dies de funcionament de la Zona Taronja s’han expedit gairebé 1.600 tiquets diaris.

Des del govern municipal es fa una valoració molt positiva de la posada en marxa de la Zona Taronja, un servei que permet aparcar durant 90 minuts gratuïtament en places d’estacionament a la via pública, a carrers de la ciutat amb molta demanda d’aparcament i situats, sobretot, als eixos comercials. Tot i el bon inici del seu funcionament i la bona acceptació per part de la ciutadania, des del Servei Municipal de Mobilitat es mantindrà el seguiment del funcionament de la zona taronja per tal de millorar-la duent a terme els ajustos i canvis necessaris en funció de les dades estadístiques derivades de l’ús del servei.

La Zona Taronja va entrar en funcionament el passat 1 de setembre i durant els primers 9 dies l’aplicació Parkunload amb la que es gestiona els estacionaments, ha rebut 18.000 altes de persones usuàries. Durant els primers dies de funcionament, la utilització de la Zona Taronja ha superat la de la Zona Blava garantint i augmentant la rotació de vehicles en els eixos a on s’ha instal·lat. Els tiquets expedits diàriament ha estat de gairebé 1.600, superant els 1.300 que s’emetien de mitjana diàriament a la zona blava durant el 2019. També cal destacar que les zones més demandades han estat la zona del passeig de Cordelles, avinguda de Catalunya i Banús-Serraparera. La Zona Taronja funciona de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h i els dissabtes de 9h a 14h. Per fer ús de les places d’estacionament pintades de taronja és necessari descarregar-se l’aplicació Parkunload. A través d’aquest sistema s’ha d’obtenir el tiquet virtual d’estacionament indicant l’hora d’arribada i de sortida i es pot consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la zona taronja. També s’ha instal·lat senyalització vertical en cada zona que informa de la limitació horària, horaris de funcionament i codis de zona.

Des de l’Ajuntament s’ha habilitat el telèfon 669 86 60 74 per atendre a les persones usuàries i resoldre dubtes, queixes, reclamacions i/o peticions. A més, per tal de garantir l’accés a tothom, les persones amb dificultats per descarregar-se l’app podem obtenir el tiquet d’estacionament telefònicament en aquest mateix telèfon.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?