L’any Gabriel Ferrater culmina amb actes per a joves i adults

WhatsApp Image 2022-10-05 at 11.48.00

La ciutat ha participat activament en els actes commemoratius del centenari del naixement del poeta, lingüista i professor universitari, entre altres centres, a la UAB. La represa de les activitats culturals, un cop viscut l’estiu, portaran la convocatòria i la celebració dels darrers actes de l’Any Gabriel Ferrater que es faran a Cerdanyola del Vallès. Un espectacle poeticomusical, una escape room i una exposició esdevindran el fermall d’un cicle d’activitats d’homenatge que va començar el mes de març amb l’activitat Els arbres ens parlen, que va proposar a la ciutadania “vestir” alguns arbres significatius de la ciutat amb poemes de Ferrater. Els programes del dia Internacional del llibre infantil i Sant Jordi també van acollit actes dedicats a Gabriel Ferrater, un home de cultura més actual que mai, qui amb la seva obra va deixar una empremta molt destacada a les lletres catalanes.

5 d’octubre, 18.30h. Els cossos i el temps (planeta Ferrater). Espectacle poeticomusical molt divulgatiu que conté tot de poemes de Ferrater, evidentment, però també assaigs i textos diversos. Una aproximació biogràfica i artística a la vida i l’obra de Gabriel Ferrater ( 1922-1972) amb la idea d’oferir una visió més global de l’autor, més enllà del poeta. Tot passat per la tria i el sedàs dramatúrgic de Lluís-Anton Baulenas. Lloc: Museu d’Art de Cerdanyola.

18 d’octubre, 17.30h. En clau de sol. Escape Room dedicat a Gabriel Ferrater. Activitat relacionada amb l’exposició dedicada a Gabriel Ferrater, instal·lada a la Biblioteca Central.Dirigit a persones de totes les edats a partir de 12 anys amb la intenció de motivar el seu enginy i conèixer millor a través del joc la vida i obra de Gabriel Ferreter. Lloc: Biblioteca Central (Sala Enric Granados).

Del 14 al 31 d’octubre. Exposició Gabriel Ferrater. Una exposició pedagògica dedicada a Gabriel Ferrater i Soler produïda per les Biblioteques Municipals de Reus concebuda per a descobrir els aspectes essencials de l’autor de manera dinàmica i experiencial. Lloc: Biblioteca Central.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?