L’AMCV trasllada ‘Un Castell de videojocs’ al teatre Ateneu

WhatsApp Image 2024-03-13 at 08.53.54

El primer concert del 2024 per a l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) serà la ‘Música de la Petita Pantalla’ el 16 de març (19 hores) al teatre Ateneu. El 2024 és un any molt especial per a l’entitat, ja que celebrarà els 25 anys de la banda i els 20 de la coral.

En aquest espectacle, l’AMCV s’endinsa en el fascinant món de la música dels videojocs i recupera l’esperit de l’últim Concert al Castell de Sant Marçal, ‘Un Castell de Videojocs’. Sota la direcció del director musical Raul Lacilla i Manel Cubeles, banda i coral presentaran un repertori curosament seleccionat d’obres que destaquen la vàlua i la riquesa d’aquest gènere musical tan desconegut pel gran públic. ‘Música de la Petita Pantalla’ té com a objectiu apropar el públic a aquest gènere desconegut per demostrar com la música dels videojocs no només acompanya l’acció a la pantalla, sinó que també posseeix una bellesa i una profunditat que mereixen ser apreciades per si mateixes. Des de melodies èpiques fins a peces atmosfèriques, el concert oferirà una experiència musical única que captivarà a joves i adults per igual. Així, l’AMCV convida “tots els amants de la música i els videojocs, així com al públic en general, a unir-se a aquesta vetllada plena de nostàlgia, emoció i descobriment”.

Cap butaca buida

El concert s’emmarca dins la iniciativa Cap Butaca Buida, a la qual s’ha sumat l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Es tracta d’una iniciativa pionera al món per omplir totes les butaques del màxim de teatres d’arreu de Catalunya mobilitzant milers d’espectadors el proper dissabte 16 de març de 2024. Cap Butaca Buida neix amb el propòsit d’arrelar una Diada Nacional del Teatre a l’alçada d’altres jornades culturals massives com Sant Jordi. La iniciativa Cap Butaca Buida neix gràcies a l’impuls de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla d’Impuls del Teatre, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Les entrades ja estan disponibles al web www.amcv.cat a un preu de 5 euros. També es podran adquirir a la taquilla de l’Ateneu de Cerdanyola des d’1 hora abans del concert.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?