L’AMCV torna a l’Ateneu amb un espectacle en homenatge a Lorca

Cantem a la vida de Lorca

Quan es compleixen 85 anys de l’afusellament de Federico García Lorca durant la guerra civil, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) porta a escena un espectacle per recordar la vida i obra del poeta espanyol més llegit de tots els temps. El concert serà el dissabte 23 d’octubre (19 hores) al Teatre Ateneu. Les entrades (5€) ja estan disponibles al web de l’AMCV (amcv.cat). Aquest espectacle estava previst per a l’abril de 2020 quan, degut a la crisi de la covid-19, va haver d’ajornar-se.

Xou multidisciplinar

“A la vida de Lorca” és un xou multidisciplinar que permetrà al gran públic endinsar-se en la trajectòria del poeta a través de la música (cor i guitarra), el ball, la poesia i la imatge, i que arriba a l’Ateneu per reivindicar la figura del geni de Granada i per fer memòria. Es tracta d’un espectacle a càrrec de la Coral de l’AMCV, que n’és la principal protagonista; la companyia de dansa Heidi Consegal i el guitarrista Izan Rubio. És una idea original de Manel Cubeles, director estable del cor de l’AMCV, que també dirigirà l’espectacle.

Un trimestre carregat de concerts

¿Saps quina música hi havia abans de l’admirat Beethoven? Al segle XIX, els autors romàntics també s’ho van preguntar. I és així com van recuperar (i renovar) en les seves partitures ritmes propis dels segles anteriors. Parlem dels minuets, les pavanes, les chacones… Formes musicals injustament oblidades fins aleshores, que tradicionalment s’acompanyaven amb danses i que aquest novembre seran les protagonistes del concert de Santa Cecília, patrona dels músics, de l’AMCV. Serà el dissabte 20 de novembre a les 19h, hi participaran tant la Banda com la Coral, i les entrades sortiran a la venda dues setmanes abans al web de l’AMCV (amcv.cat).

Música nadalenca i valsos

Per acomiadar l’any, l’AMCV tornarà a l’escenari del teatre de l’Ateneu amb el clàssic concert vallesavienès que tant agrada a la ciutat. L’actuació, a càrrec de la Coral i la Banda de l’Agrupació, que estaran dirigides pels seus directors titulars, Manel Cubeles i Raúl Lacilla, ja té ganes d’interpretar un repertori tan agraït com el que caracteritza els concerts d’aquestes dates. Com sempre, en aquesta actuació no hi faltarà la música nadalenca ni els valsos.

El concert d’Any Nou de l’AMCV serà el diumenge 2 de gener de 2022 a les 19 hores, i les entrades, com ja és habitual, sortiran a venda dues setmanes abans al web de l’AMCV.

Exportar ‘Un Castell de Musicals’

Abans d’acabar l’any, la Banda també té programats dos concerts fora de Cerdanyola. Per a tots aquells que es van quedar sense entrada al passat concert del Castell o també per aquells que vulguin repetir, la formació interpretarà per partida doble una selecció del repertori de l’últim muntatge fet al Castell de Sant Marçal: Un Castell de Musicals. El primer concert serà al Casino de l’Aliança del Poblenou, a Barcelona, el 21 de novembre de 2021 a les 18h. Les entrades es troben ja a la venda aquí. El segon serà a l’Auditori de Pineda de Mar, al Maresme, el 18 de desembre de 2021 a les 20:30h i les entrades ja estan exhaurides.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?