L’Àmbit B30 demana a la Generalitat una mobilitat més sostenible per reduir la contaminació

b30ok

L’associació Àmbit B30 s’ha reunit amb el Director d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores, per fer seguiment del Pla de Mobilitat del Vallès. Des de la constitució de l’Associació Àmbit B30, la millora de les infraestructures viàries i de transport públic ha esdevingut una prioritat amb l’objectiu d’avançar en la competitivitat del territori, recuperar l’activitat econòmica i generar noves oportunitats.

“En uns dies aprovarem el Pla específic de Mobilitat del Vallès que prioritza l’augment de l’ús del transport públic a les relacions internes del Vallès i en les relacions amb Barcelona, així com reduir els nivells de congestió de la xarxa d’altes prestacions al Vallès, i el trànsit intern als municipis”, ha anunciat Flores. El president de l’Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha demanat a la conselleria de Territori i Sostenibilitat “refermar el paper d’Àmbit B30 com a interlocutors en tots els processos d’elaboració de plans i projectes que afectin al nostre territori”. També ha valorat positivament les propostes que recull el pla respecte a l’increment del transport públic i ha demanat que “es puguin prendre mesures de reducció de la velocitat a les vies que transcorren pel nostre territori i que contribueixin a reduir els nivells de contaminació actuals a l’entorn de la B30”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?