L’Altimira Festival torna al Turonet

altimira

Després de dos anys en blanc per la pandèmia, l’Altimira Festival torna al Parc del Turonet de Cerdanyola amb les ganes de tornar a gaudir la música en viu. La vuitena edició del festival organitzat per l’associació Musikaos tindrà lloc el 7 de maig a partir de 17 hores amb un cartell amb molt de rock, punk rock i metall alternatiu. Secondbest (17h), Pangea (18 h), Zarza (18.45h), Futuro Primitivo (19.30h), Último Rekurso (20.15h), The Capaces (21h), Yawners (21.45h), Blowfuse (22.45h) i Nueva Vulcano (23.45h) seran els grups que passaran per Cerdanyola.

l’Altimira Fest 2022 destaquen bandes amb sobrada experiència com Nueva Vulcano, que en plena pandèmia va treure un dels seus treballs més inspirats, Ensayo’. El punk rock és a l’ADN del festival, i per això no podien faltar dues de les bandes més en forma del gènere: The Capaces, la banda liderada per la carismàtica Martillo, una autèntica piconadora punk’n’roll a sobre de l’escenari, i el quartet Blowfuse, abanderats de l’skate punk i ara amb un so cada cop més 90s i amb més matisos com demostra el seu aclamat ‘Daily Ritual’. El festival manté la seva essència original perquè també inclou noves propostes com Yawners, la formació madrilenya capitanejada per Elena Nieto; i i Futuro Primitivo, el més semblant a un supergrup del death metall hardcoritzat integrat per exmembres de Vórtice, Cabestro i Uziel. Completen el festival, quatre bandes més als quals val la pena seguir la pista i veure sobre les taules: els incansables Último Rekurso, una de les bandes de referència de l’escena punk rock en castellà, els còsmics Zarza, Pangea i Secondbest.

L’organització va a càrrec de l’associació Musikaos, un col·lectiu fundat en 1992, amb l’única intenció de promocionar la música independent i gaudir d’ella.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?