L’Ajuntament subvenciona el 100% de la taxa de terrasses

bargrau

El govern municipal ha aprovat una línia d’ajuts equivalent a l’import de la taxa de terrassa determinada a l’ordenança fiscal núm. 15 per a l’exercici 2021. Així doncs, els establiments d’hostaleria que així ho sol·licitin i compleixin amb els requisits de la convocatòria, podran demanar la subvenció del 100% de la taxa de terrassa d’aquest any 2021. A més, en el cas de les llicències concedides durant l’exercici 2021 i que comportin la liquidació de la taxa del 2020, l’import de l’ajut equivaldrà als dos anys.

Amb aquesta convocatòria, que té un pressupost de 200.000 euros, l’Ajuntament vol donar el seu suport al sector de l’hostaleria i restauració ajudant a intentar minimitzar l’impacte econòmic que la crisi econòmica, social i sanitària ha provocat en aquest sector.

Com sol·licitar-ho?

La Junta de Govern del dimecres 9 de maig va aprovar la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds serà del 21 de juny a l’1 d’octubre. El model de sol·licitud està disponible al web municipal i es pot presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. També es pot presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?