L’Ajuntament reparteix portamascaretes a l’alumnat de més de 6 anys

np_f0a2061
Ajuntament de Cerdanyola
Ajuntament de Cerdanyola

Des de l’Ajuntament de Cerdanyola s’han fet arribar portamascaretes a totes les escoles i instituts de la ciutat perquè siguin lliurats a l’alumnat a partir de 6 anys i fins els 18 anys. Un total de 8.300 portamascaretes s’han repartit en 23 centres de primària, secundària i educació especial públics, concertats i privats de Cerdanyola.

Amb l’inici de curs els joves i infants a partir d’aquesta edat estan obligats a portar la mascareta durant tota la jornada lectiva i alhora haver de dur una altra de recanvi. En principi aquesta mesura havia de ser els primers 15 dies però finalment s’ha allargat i es mantindrà al llarg del curs. Davant aquesta situació, des de l’Ajuntament es vol ajudar i alhora agrair l’esforç de l’alumnat lliurant-los un portamascareta que poden personalitzar amb el seu nom. Aquest element serveix per guardar una mascareta de model quirúrgic (va una inclosa) de forma segura i higiènica i el seu disseny permet guardar-lo de forma fàcil a les motxilles.

Al llarg d’aquesta setmana, els portamascaretes estan sent lliurats als centres educatius i aquests seran els encarregats de facilitar la seva distribució entre l’alumnat de més de sis anys del centre.

 


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?