L’Ajuntament realitzarà un acte en memòria de les persones que ens han deixat durant l’estat d’alarma

dbb31cd5d0f38e8f6ccbb5456d140857_L

L’Ajuntament de Cerdanyola organitzarà, el dimecres 15 de juliol al Teatre Ateneu, un acte en record de les persones que ens han deixat durant la pandèmia ja sigui com a conseqüència de la COVID-19 o no. Des del passat 14 de març més d’un centenar de persones residents a Cerdanyola ens han deixat, víctimes de la COVID-19 o no i les seves famílies no han pogut acomiadar-les a causa de les estrictes mesures de seguretat imposades per evitar la propagació del coronavirus. El primer acte institucional presencial que es farà a la ciutat després del desconfinament vol ser un homenatge a totes les persones que ens han deixat i per aquest motiu el consistori convida els seus familiars que ho desitgin a assistir-hi.

Com a conseqüència de les mesures encara vigents, el Teatre Ateneu disposa d’un aforament limitat i per aquest motiu des de l’organització es demana als familiars que vulguin estar presents a l’acte que ho sol·licitin abans del 7 de juliol al departament de Protocol de l’Ajuntament trucant per telèfon al 670 01 10 39 o enviant un correu electrònic a protocol@cerdanyola.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?