L’Ajuntament prorroga el pressupost per al 2023

WhatsApp Image 2022-12-21 at 09.33.19(1)

El govern municipal ha decidit prorrogar els pressupostos municipals per a 2023 davant la incertesa del moment. “Després d’intentar buscar la millor fórmula per l’any 2023, ens hem adonat que estem en un moment de molta incertesa i que el millor pressupost és el que ja tenim i que té molta flexibilitat per afrontar els reptes del 2023 amb seguretat pressupostària”, assegurava el regidor de Serveis Econòmics, Javi Sánchez. L’executiu socialista va aconseguir aprovar pressupostos al 2020, 2021 i 2022.

“No em crec aquesta excusa, es podrien fer uns objectius adaptats a aquesta incertesa i a les necessitats de la ciutadania”, defensava Gorka Samaniego (CS), que assegurava que molts municipis governats pel PSC ja tenen el pressupost pel 2023. “Potser políticament no volen assumir el cost que té tramitar uns pressupostos. Oi que si l’any vinent no hi haguessin eleccions sí que tindríem pressupost”, preguntava Samaniego. “No tenim cap por a parlar i a pactar el necessari. Les úniques incerteses que tenim són les econòmiques i hem arribat a la conclusió que la pròrroga és la millor solució per a la ciutat. No és nou per Cerdanyola viure un pressupost prorrogat”, responia Sánchez. “Aquests pressupostos ens han permès no pujar la pressió fiscal als pressupostos”, recordava l’alcalde Carlos Cordón. “Ja veurem tot el bo que era el pressupost del 2022. El fet de ser un any electoral condiciona i no passa res per dir-ho”, afirmava Iñigo Enterría (ERC).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?