L’Ajuntament obre dues noves Oficines d’Atenció Ciutadana

guiera

A partir del dilluns 24 de gener l’Oficina d’Atenció Ciutadana disposarà de dos nous punts d’atenció, un al Parc Esportiu Municipal Guiera (avinguda Guiera, 6) i un altre a la Masia Serraparera (avinguda Roma, s/n). Les dues noves oficines atendran amb cita prèvia i el seu horari serà de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores. En aquestes dues oficines es podran realitzar els mateixos tràmits que a l’OAC ubicada a l’Ajuntament.

Amb aquest procés de descentralització de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’Ajuntament de Cerdanyola vol millorar el servei a la ciutadania facilitant els desplaçaments a l’hora de realitzar tràmits amb l’administració. En el moment de demanar cita prèvia a través del web municipal, les persones usuàries hauran d’escollir l’oficina a on volen realitzar el tràmit.

Servei videoatenció

D’altra banda, també a partir del dilluns 24 de gener, l’Oficina d’Atenció Ciutadana oferirà el nou servei de videoatenció ampliant així els canals de comunicació amb la ciutadania. El servei funcionarà amb cita prèvia a través del web municipal i servirà per oferir ajuda a les persones que la necessitin per dur a terme qualsevol tràmit de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Per utilitzar el servei de videoatencions, no serà necessari instal·lar cap programari per part de les persones usuàries als seus ordinadors, o si es fa amb mòbil/tauleta només cal una APP.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?