L’Ajuntament de Cerdanyola suspèn els actes que organitza per Carnaval

mask-1155808_1920

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha decidit suspendre les activitats que habitualment organitza en el cicle de Carnaval i que abasten des del dijous gras, rua, balls i dimecres de cendra. La situació sanitària i les directrius de les administracions supramunicipals per a combatre la pandèmia han motivat la decisió del govern local.

El consistori demana a la ciutadania la màxima cura i prevenció si decideix fer alguna celebració privada vinculada amb el Carnaval. Recorda que la Generalitat, a través del PROCICAT, estableix les mesures i les restriccions d’obligat compliment a Catalunya i escaients per afrontar la pandèmia. El govern local remet a la ciutadania als mitjans de comunicació locals per seguir l’evolució de la situació sanitària a la ciutat i es reserva la possibilitat d’organitzar alguna activitat vinculada amb el Carnaval quan millori la situació sanitària. Si fora el cas, es comunicaria oportunament a través dels mitjans, web i xarxes socials municipals i de la ciutat perquè tothom, si ho vol, en gaudeixi.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?