Cerdanyola, pionera en el control virtual de l’aforament dels seus mercats ambulants

mercat-cdv-scaled
F. Ajuntament de Cerdanyola
F. Ajuntament de Cerdanyola

 

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha estat pioner en controlar l’aforament dels seus mercats ambulants aquest divendres mitjançant Recintes.cat, la solució de l’empresa Fila 12 que permet gestionar fàcilment i de forma centralitzada l’accés i aforament d’espais i recintes. A Cerdanyola s’ha fet una prova pilot al mercat dels divendres de Les Fontetes ubicat al Pla de les Alzines.

Informació transparent

L’ocupació queda reflectida automàticament en un portal que permet al ciutadà o ciutadana decidir quin és el millor moment per anar al mercat en funció de l’ocupació real.

Després de l’experiència de FirAnoia en la qual Fira d’Igualada va fer servir Recintes.cat per a gestionar un esdeveniment a l’aire lliure, com és una fira multisectorial, ara Fila 12 – ha començat a implementar aquesta gestió d’aforaments als mercats a l’aire lliure que se celebren arreu de Catalunya.

Des de l’organització del mercat, és fonamental marcar el perímetre del recinte (per exemple amb tanques o cintes), delimitar-ne els accessos i posar personal que pugui indicar les entrades i sortides a través del gestor de la pròpia web de manera fàcil i intuïtiva. Per a accedir al gestor només cal un usuari i contrasenya que els hi facilitem quan implementem el recinte en qüestió i no cal descarregar-se cap aplicació al terminal mòbil.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?