L’Ajuntament de Cerdanyola estudia accions legals contra Endesa

candle-2038736_1920

El consistori de Cerdanyola està estudiant accions legals contra Endesa pels constants talls de llum que pateix la ciutat. “Després de 18 mesos (els que portem en el govern municipal) reclamant solucions i millores en la infraestructura elèctrica de la ciutat, després d’anys d’apagades i mala qualitat en el subministrament que han causat i causen tants perjudicis a tanta gent, he demanat als Serveis Jurídics de l’Ajuntament que estudiïn accions legals contra la companyia elèctrica”, anunciava Carlos Cordón mitjançant les seves xarxes socials. “Se’ns ha acabat la paciència i, com sempre, arribarem allà on faci falta. Cerdanyola no es mereix això”, afegia.

Esquerra ha presentat una queixa al Síndic de Greuges i ofereix un model de reclamació pels talls de llum

L’anunci de Cordón arribava poc després que ERC fes públic que havia presentat una queixa al Síndic de Greuges i oferís un model de reclamació pels talls de llum. “Fa mesos que Cerdanyola pateix talls de llum reiterats i mala qualitat del subministrament que pot arribar a causar danys a aparells elèctrics i electrònics”, expliquen els republicans.  El Grup Municipal d’ERC de Cerdanyola ha preguntat reiteradament per aquests problemes al Govern Municipal demanant pels motius de les interrupcions, les gestions fetes amb ENDESA i si s’ha obert un expedient a la companyia: “No s’ha rebut resposta per escrit i només s’ha informat de paraula que eren conscients dels problemes i que estaven en contacte amb la companyia distribuïdora”. Així, el Grup Municipal també ha presentat la queixa davant el Síndic de Greuges de Catalunya “davant el perill que aquesta situació es perllongui durant les festes nadalenques”.

Per tots aquests motius Esquerra ha cregut convenient facilitar les reclamacions a les persones afectades oferint un model de reclamació i la informació necessària per tramitar-la a ENDESA, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, Ajuntament de Cerdanyola, el Servei de qualitat del subministrament elèctric (Generalitat de Catalunya) o el Síndic de Greuges. Finalment, ERC exigeix un cop més a ENDESA, com a companyia distribuïdora, que faci el necessari per resoldre el mal servei i a l’Ajuntament de Cerdanyola que estudiï presentar un expedient per aclarir les causes i exigir responsabilitats.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?