L’Ajuntament contractarà dues dones en el marc del Programa Treball i Formació

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, contractarà en el marc del Programa Treball i Formació 2022 Línia Dona, a dues dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència masclista) inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat, com a demandants d’ocupació, i que compleixin amb les característiques de cada una de les ofertes publicades.

Es seleccionaran els perfils professionalsTècnica de prospecció d’eficiència energètica i de Tècnica de gestió de programes i projectes de foment de l’ocupació local

Les característiques i requisits de cada un d’aquests perfils s’especifiquen al web www.cerdanyolaoberta.cat

El procés de selecció rebrà candidatures tant de l’Oficina de Treball de la Generalitat, ubicada a Cerdanyola del Vallès, com del web www.cerdanyolaoberta.cat i consta de dues fases: una prova, que no és excloent, i una entrevista.

Per a més informació cal adreçar-se al Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ( Av. Roma, s/n) o al telèfon 935 947 050.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?