L’Ajuntament contractarà 7 persones majors de 45 anys amb nous Plans d’Ocupació

Una de les últimes promocions d’agents cívics / F. Ajuntament

L’Ajuntament de Cerdanyola posa en marxa nous plans d’ocupació, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica. La iniciativa és un programa de Treball i Formació que permetrà contractar a 7 persones per cobrir, durant 12 mesos, els llocs de treball de tres agents cíviques (accedeix a l’oferta), dos operaris polivalents (accedeix a l’oferta), un oficial de fusteria (accedeix a l’oferta) i un oficial de pintura  (accedeix a l’oferta).

Les ofertes de feina del pla d’ocupació estan adreçades a dones i persones de 45 anys o més en situació d’atur. Per donar oportunitats al major nombre de persones possible, es prioritzarà a persones que no hagin participat en els projectes del pla d’ocupació de les darreres convocatòries. A més, en cadascuna de les ofertes es valorarà la formació i experiència relacionada amb el lloc de treball. El procés de selecció es portarà a terme durant el mes de gener de 2022, i les contractacions estan previstes, aproximadament, pel proper 7 de febrer de 2022.

Les característiques i requisits de cada un d’aquests perfils s’especifiquen al web  http://www.cerdanyolaoberta.cat/borsadetreball del Servei de Promoció Econòmica. Les persones interessades han de trucar a l’Oficina de Treball de la Generalitat al telèfon 900 80 00 46

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?