L’Ajuntament contractarà 10 persones amb els Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona

 Una de les promocions anteriors dels Plans d’Ocupació /. Ajuntament

L’Ajuntament de Cerdanyola posa en marxa un nou pla d’ocupació confinançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla d’Ocupació Local 2022. En aquesta ocasió s’oferten 10 llocs de treball amb perfils professionals de dos Oficials de construcció, un oficial de pintura, un de fusteria, un  d’electricitat amb coneixements de lampisteria,  guixaire/a amb coneixements de Pladur i quatre Operaris polivalents de suport als oficials

Les persones beneficiàries han de trobar-se en situació d’atur, estar inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat, com a demandants d’ocupació, i complir amb les característiques de cada una de les ofertes publicades. Per apuntar-se, cal adreçar-se a l’Oficina de Treball de Cerdanyola o seguir l’enllaç de cadascuna de les ofertes publicades al web www.cerdanyolaoberta.cat a on també s’especifiquen les característiques i requisits de cada perfil. El procés de selecció rebrà candidatures tant de l’Oficina de Treball de la Generalitat, ubicada a Cerdanyola del Vallès, com del web www.cerdanyolaoberta.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?