L’Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola, preparada per a un projecte ambiciós

WhatsApp Image 2022-11-25 at 14.17.40

Durant la seva Assemblea General Ordinària, l’Agrupació Cultural Sardanista va fer balanç de les activitats realitzades el 2022 i l’estat de comptes de 2021, però sobretot va parlar de futur.

El president de l’entitat, Hèctor Fornes, en la seva intervenció, va remarcar el treball del seu equip i els importants canvis portats a terme en l’orientació de les activitats i la nova programació de les ballades per aquesta temporada. També va fer menció de les noves propostes de la Junta i del canvi de l’estat d’ànim detectat l’últim any entre el conjunt dels socis. Toni Zamora va exposar les línies generals del projecte de futur que la Junta de l’Agrupació ha desenvolupat pels tres anys vinents, amb l’objectiu fixat d’aconseguir més socis i baixar l’edat mitjana del conjunt dels socis i sòcies de l’entitat. “Un projecte molt ambiciós que ha de donar més visibilitat al moviment sardanista a Cerdanyola”, apunten, amb diverses mesures entre les quals es destaca fer que la plaça Abat Oliba sigui el lloc preferent per a les seves futures ballades de sardanes. Tanmateix, les estrelles d’aquest projecte són la proposta d’un monument a la sardana per a Cerdanyola, una ciutat on la sardana es balla des de fa quasi 170 anys, i aconseguir que el 50è aniversari de l’Aplec de la Sardana de Cerdanyola (març de 2025) sigui una gran festa popular.

D’altra banda, diumenge celebren  la Festa de la Sardana i Diada del Soci. Una diada amb la qual tanquen l’activitat sardanista d’aquest any, que conclou dissabte 26 amb un dinar-ball per als socis, al restaurant Xerolive i diumenge, a la plaça Abat Oliba, amb la ballada de sardanes d’acomiadament de la temporada sardanista 2022. La novetat d’aquest any és que, fins ara, aquesta ballada es feia com a “doble ballada” en diumenge a la tarda, al pavelló de Can Xarau i aquest any l’han portat a la plaça Abat Oliba (12 hores) per donar més visibilitat a la festa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?