L’adéu de Manuel Buenaño, el regidor que ha posat Cerdanyola per davant de les sigles

buenaño

Feia setmanes que Manuel Buenaño (PP) havia fet públic que abandonava la primera línia política. Però la falta de sorpresa no va evitar una gran emotivitat en el seu comiat durant el ple virtual que va oficialitzar la seva renúncia al càrrec de regidor que ostenta des de fa 14 anys. “La política sempre ha de ser una activitat temporal. No fa falta ser regidor per servir al municipi que un estima”, assegurava Buenaño, en un discurs que no va poder acabar superat per l’emoció. “Marxo amb el cap ben alt, amb la motxilla carregada d’emocions, d’experiències, de vivències, d’alegries i, sobretot, amb la satisfacció del deure complert. Orgullós del meu passat, respectuós amb el meu present i esperançat amb el futur”, diu Bueñano en el text complet que ha fet arribar als mitjans comunicació (aquí el podeu llegir). Anabel Plans agafarà el relleu de Buenaño al ple de juliol.

A punt d’entrar al govern amb Carme Carmona

“Per a mi ha estat un orgull haver estat regidor de Cerdanyola durant aquests 14 anys, i un honor haver dedicat els millors anys de la meva vida a treballar per aquest gran municipi”, destaca Buenaño. Ha estat regidor durant tres mandats i mig, amb 4 alcaldies molt diferents, Antoni Morral, Carme Carmona, Carles Escola i en l’actualitat amb Carlos Cordón. Amb els quatre he treballat durament des de l’oposició, de forma lleial i constructiva, sent conscient que la principal obligació d’un regidor de Cerdanyola és defensar els interessos dels seus veïns”, apunta, abans de fer un agraïment especial a Carmona: “Ella em va donar l’oportunitat dues vegades d’entrar al seu govern (desembre del 2009 i juny del 2011), oblidant-se de les sigles i mirant per Cerdanyola en tot moment. Ella volia un govern fort i estable, no li agradaven els governs febles, però finalment no va poder ser per diferents circumstàncies”.

Tota l’oposició lloava la seva tasca i el seu compromís amb la ciutat. “He gaudit molt el teu tarannà intel·ligent i divertit”, apuntava Joan Sánchez (Junts). “Moltes vegades ens has ajudat, et desitgem molta sort i encerts en la nova etapa que comences”, apuntava Isaac Martínez (ECP). “Avui ens acomiadem del regidor més veterà del ple i un dels regidors més rellevants de la política municipal de l’última dècada. Un bon orador, un bon coneixedor de la ciutat i d’aquest plenari. Des de la distància ideològica que ens separa avui marxa un bon tio que ha estat més important que les sigles que ha defensat”, assegurava Ivan González (Guanyem). “Ets una persona i un polític excepcional, m’has ensenyat molt”, apuntava una emocionada Sonia Rodríguez. “Se’t trobarà a faltar com a persona i com a polític, has trascendit les sigles. Amb tu sempre ha estat tot molt fàcil, ha estat un plaer treballar amb tu en temes com els abocadors. Et fas estimar, molta sort i molts encerts”, assegurava Helena Solà (ERC). Finalment, l’alcalde Carlos Cordón afirmava que en política fa falta estar preparat i ser bona persona: “Tu tens les dues qualitats, deixes el llistó molt alt. Has trascendit les sigles i sempre has posat per davant la ciutat, potser per això ets l’únic regidor del PP a la comarca”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?