L’acte central del Dia Internacional de les Dones es podrà seguir virtualment avui

FB_IMG_1614939920219

Amb la col·laboració de les entitats aCordeDones i la Companyia de Teatre La Inestable de Bellaterra, l’Ajuntament organitza avui dissabte l’Acte Central del Dia Internacional de les Dones de forma virtual (18 hores). L’acte es farà online a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament. Podeu accedir a https://www.youtube.com/watch?v=y9Whbvv8S58

Més activitats

El dia 7 de març des del Col·lectiu Vaga Feminista de Catalunya es proposa una acció simultània i no mixta a tot el territori, les Passejades Feministes. Es demana de fer passejades reivindicatives pels diversos barris i ciutats de Catalunya per fer notar que les dones volen caminar tranquil·les de nit i de dia.

Així mateix, al Museu Poblat Ibèric de Ca n’Oliver es duran a terme diverses visites guiades: el dia 7 de març Les dones d’un poblat ibèric laietà, per descobrir com era la vida quotidiana de les dones fa més de 2.000 anys, el dia 11 de març Som Història i Les Dones de Ravensbrück sota el títol Altres cares de la Història i el dia 14 de març Cerdanyola, terra d’iberes, per tal de descobrir el paper de les dones a la societat ibèrica.

El 8 de març, la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada organitzarà una activitat en línia per animar a jugar a Feminismos Reunidos: la revolución empieza en tu salón, joc que posa a prova els coneixements sobre feminisme.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?