La zonificació educativa, a debat

IMG_20210110_090837

L’Ajuntament treballa diferents possibilitats de zonificació i adscripció de centres educatius amb l’objectiu de lluitar contra la segregació escolar. El dilluns 12 de juliol es durà a terme la jornada La Zonificació educativa a debat de la mà del professor de la UOC Isaac González Balletbó. En la jornada, que també participarà l’alcalde, Carlos Cordón i el regidor d’Educació, David González, es vol debatre i conèixer les possibilitats que hi ha al municipi sobre la zonificació educativa, sempre incorporant la perspectiva de lluita contra la segregació escolar.

La xerrada es farà de forma virtual, a les 17:30h, i serà retransmesa pel Canal de Youtube de l’Ajuntament. Les persones que vulguin participar la podran seguir en directe a https://bit.ly/DirecteXerradaZonificacioEscolar i utilitzar el xat per fer les preguntes que considerin sobre el tema.

Actualment Cerdanyola està dividida en tres zones. Des de la Comissió de Planificació educativa, creada en el marc del Consell Escolar Municipal al 2020, s’està revisant i actualitzant les zones escolars que hi ha al municipi, en consonància amb el que preveu el nou Decret de la programació de l’oferta educativa i del procediment d’admissió als centres del Servei d’Educació de Catalunya. La zonificació i adscripcions escolars són elements importants presents al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya, al qual Cerdanyola es va adherir al març de 2019.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?