La zona de jocs d’aigua al Parc de Cordelles estarà enllestida a principis d’agost

3cfd4ff673c93395fd580159a9616109_L

Els treballs per convertir la bassa del parc de Cordelles en un espai per jocs d’aigua estan a punt de finalitzar. S’ha aprofitat el vas de la piscina originària, després bassa, per ubicar-hi els jocs, que estaran enllestits el 6 d’agost. Aquest matí, l’alcalde, Carlos Cordón, acompanyat dels regidors d’Espai Públic, Víctor Francos, i d’Educació, David González, han visitat les obres que ja es troben en la seva recta final. Cordón s’ha mostrat satisfet de poder donar compliment a la petició del CIAC i espera que els jocs d’aigua es converteixin en un punt agradable a on poder passar la calor de l’estiu. A la visita també han assistit els membres del Consell d’Infants i Adolecents que han seguit molt atents les explicacions dels tècnics. Les obres han disposat d’un pressupost de 225.957,82€ i s’han allargat durant quatre mesos.

La bona qualitat i bon estat del vas de la bassa han fet que s’aprofiti com a punt de partida dels treballs. S’han fet diverses obertures al muret de la bassa per permetre l’accés als jocs a l’interior. L’àmbit d’actuació principal ha sigut de 500 m2, amb un àmbit de serveis i escomeses d’uns 250 m2 més.

COM SERÀ?

Les obres han permès la instal·lació de jocs d’aigua proa d’un vaixell i canó que expulsa aigua, un altre en forma de peix que expulsa aigua per la boca del peix, un joc d’aigua de terra expulsa aigua, un altre en forma de vaixell – format per un canó direccional que dispara un raig d’aigua, joc en forma de vela de vaixell i una estructura d’acer amb galleda d’aigua- i un joc d’aigua en forma de tortuga. L’actuació ha aprofitat el sistema de recirculació de l’aigua i es garanteix la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. La zona tindrà un horari de funcionament, encara per determinar, i funcionarà accionant un botó. D’aquesta manera els jocs d’aigua estaran apagats mentre no es facin servir.

Fotos: Núria Puentes (Ajuntament MC)

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?