La XI Cursa dels Poblats Ibèrics s’obre a la inclusió

b28cbe6511a4db9839d58c5beb3f657f

Si l’any passat la Cursa dels Poblats Ibèrics celebrava el desè aniversari amb una fira del corredor, enguany la competició que organitza el CEM Cerdanyola serà més inclusiva.

LA FIRA DEL CORREDOR TINDRÀ LLOC DISSABTE
La Fira del Corredor, que es podrà visitar dissabte entre les 10 i les 20 hores a la plaça de l’Abat Oliba, serà el marc enguany de les curses infantils i les inclusives. Les dues tindran la sortida i l’arribada a la plaça de l’Abat Oliba i constaran d’un circuit d’una volta o dues segons la categoria. Les edats recomanades per les curses infantils seran des dels 6 anys fins als 15 anys i sempre amb el consentiment dels pares. Aquestes dues curses, que començaran a les 11 i a les 11.45 hores, no seran competitives i estaran emmarcades en una jornada festiva on els inscrits podran recollir el seu dorsal i on col·laboradors i patrocinadors que mostraran els seus productes i serveis. La fira també comptarà amb activitats per als infants.

DIUMENGE: CURSA LLARGA I CURTA
L’any passat la Cursa dels Poblats Ibèrics va arribar als 500 participants i va deixar una bona sensació als participants i a l’organització. Aníbal Fidalgo (Medina) va ser el més ràpid en creuar la línia de meta amb un temps de 1:11:48. També en la cursa llarga, la dona més ràpida va ser Louise Brown (Montseny Maasais) amb una marca de 1:23:41. Les inscripcions estan tancades des del passat dilluns, però el mateix dia de la cursa si queden places es podran fer presencials amb un sobrecost de 5 euros. La cursa llarga (15.9 km) sortirà diumenge a les 8.30 hores del Centre Cívic Montflorit i la curta (9.9 km) ho farà mitja hora després. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?