La VIII Eco Marxa estrena recorreguts

WhatsApp Image 2024-03-13 at 11.26.14

Després de set edicions amb 500 participants, el Club Marxa Nòrdica de Collserola  vol millorar la proposta amb nos recorreguts amb les millors vistes de Barcelona.  L’objectiu de la VIII ECO MARXA, que tindrà lloc diumenge 17 de març, és fomentar una jornada de vida saludable de dos nous recorreguts (7 i 12 km) on s’uneixi el millor de l’esport amb el millor de l’alimentació. Encara continuen obertes les inscripcions a https://nonstoprun.com/ECO2024/inscripcio.

La sortida serà a les 10 hores al Pem Guiera i tindrà dos recorreguts de 7 i 12 quilòmetres.  Tots els inscrits tindran samarreta eco de la cursa, tubular de coll, bossa del caminant amb diferents obsequis i participació a un sorteig de material esportiu i productes ecològics, explicació de la tècnica, i sessions d’escalfament, estiraments i grounding.

La marxa nòrdica està reconeguda com un dels esports més beneficiós per a la salut. Incorpora uns bastons dissenyats especialment per a la impulsió, que conviden a caminar amb més velocitat tot activant quasi el 90% de la musculatura. És un esport apte per a tothom, de fàcil implementació, baix impacte en les articulacions, econòmic i que es pot practicar en grup i ajuda a socialitzar. Actualment hi ha evidències científiques que mostren que la marxa nòrdica és més beneficiosa que caminar sense bastons o córrer. La marxa nòrdica busca l’atractiu de caminar simètricament, cuida la nostra figura i estira el cos, que s’encongeix amb el pas del temps. Un dels punts claus de la marxa nòrdica és el moviment contra-rotacional de la columna vertebral, cintura pèlvica- cintura escapular, que agafa com a punt de rotació la vèrtebra dorsal D7.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?