La víctima d’un patinet demana ajuda per localitzar la noia que el va atropellar

IMG-20221006-WA0009
La radiografia mostra la fractura que va causar la conductora

El 5 d’abril una noia amb patinet va atropellar Manel A. J, de 66 anys, al número 222 del carrer Sant Ramon i va fugir. Com a conseqüència de la atropellament, va ser intervingut quirúrgicament d’un trencament del fèmur molt complex provocat per un impacte a gran velocitat. Tot i que l’operació va sortir bé, la recuperació va ser dolorosa i el va mantenir ingressat durant dos mesos a l’hospital Parc Taulí. “El que em va passar a mi els hi podia haver passat a uns pares passejant amb un nadó, des d’aquell dia tinc por de sortir al carrer al meu propi poble. Vull que el que m’ha passat no li torni a passar a ningú més”, assegura el cerdanyolenc, que només vol localitzar la víctima perquè li demani perdó.

A l’hospital, el cerdanyolenc va explicar a la policia el que podia recordar, ja que l’accident va passar de forma sobtada i sense que pogués retenir molts detalls rellevants de la noia que el va atropellar: “Semblava una adolescent i, per l’hora que era, devia anar camí de l’escola o l’institut, no gaire alta, cabells negres i cara pàl·lida”. Durant els dos mesos que va passar a l’hospital va esperar cada dia que algú vingués a demanar perdó o disculpes, però això no va passar i la seva por es va transformar en pena i la pena en tristesa: “Ara estic millor d’anims i torno a caminar, em fa mal la cama cada vegada que intento pujar unes escales, però sobretot tinc por”.

Ara l’advocat del cerdanyolenc, Albert Ferré, s’està dedicant a fer difusió del cas per trobar la culpable. Calculen que té entre 14 i 16 anys i que probablement es dirigia cap a un centre acadèmic perquè l’atropellament va tenir lloc a les 8.10 hores.  Per aquest motiu estan fent arribar una carta als instituts i demanen la col·laboració del consistori. “Cada dia més i més persones són víctimes d’accidents com aquest, no ens podem quedar de braços plegats, necessitem ajuda dels nostres ajuntaments per frenar aquesta epidèmia”, assegura. Però sobretot insisteix que el seu client no vol iniciar un procés penal:  “El que busca el Manel és que la persona que el va atropellar el vagi a veure i li demani disculpes, que tingui l’oportunitat que no va aprofitar en el seu moment. Si no la localitzem, anirem a la Fiscalia”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?