La vacunació contra la grip comença avui a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central

flu-shot-1719334_1920

La campanya de vacunació antigripal estacional s’inicia avuia Cerdanyola. L’Ajuntament ha cedit la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central per dur a terme la vacunació i així protegir les persones dels col·lectius de risc a que s’adreça especialment la campanya antigripal al temps que s’evitar tensionar més els ambulatoris. Per demanar hora per vacunar-se es pot fer al web de l’ICS o trucant al 93 728 44 44.

La vacuna contra la grip s’aconsella especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d’alt risc, com ara els professionals de la salut. També el col·lectiu de persones de més de 65 anys, les dones embarassades, persones que pateixin malalties cròniques, persones convivents de persones amb risc de complicacions, personal de serveis públics essencials. La intenció per a aquesta temporada és assolir o superar cobertures de vacunació del 75% en gent gran (preferentment a partir dels 65 anys) i en el personal sanitari i sociosanitari, així com superar el 60% en dones embarassades i en persones amb condicions de risc. El període òptim de vacunació arriba fins al 15 de desembre, uns 15 dies abans que la grip arribi al llindar epidèmic, que aquest any se situa als 95,69 casos per 100.000 habitants. Tot i això, les dosis estaran disponibles durant tota la temporada de grip.

 

 

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?