La V Fira del Comerç es trasllada al Parc del Turonet

comerç

El comerç de Cerdanyola tornarà a sortir al carrer aquest diumenge. La V Fira de Comerç de Cerdanyola, que organitza Cerdanyola Comerç i Serveis amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, tindrà lloc al Parc del Turonet de 10 a 15 hores i de 17 a 20 hores.

Amb la fira Cerdanyola Comerç i Serveis vol “donar notorietat al comerç de la ciutat en un espai obert i donar a conèixer als ciutadans l’atractivitat comercial i lúdica de Cerdanyola amb productes i serveis d’excel·lència”. D’aquesta manera, apunta l’entitat, “s’afavoreix la coneixença del nostre comerç local als ciutadans que visitin la Fira per descobrir tota l’oferta que poden trobar al nostre municipi”. A la Fira, ubicada al Parc del Turonet, hi haurà una trentena de parades que oferiran als visitants diferents productes i serveis, com complements de moda, llibreria, serveis de salut, serveis d’informació, alimentació, serveis per les mascotes, entre altres productes i serveis. També hi haurà un lloc habilitat per les actuacions que ens puguin oferir els socis ubicats a la Fira, així com uns Jocs Gegants per als més menuts, i servei de bar per a tota la família.

Control d’aforament

Per complir amb tots els protocols que demana el Procicat, la Fira tindrà control d’aforament i controls d’entrada i sortida. A més, es demana seguir les mesures de seguretat i higiene establertes per aquell dia.

Qui són els participants?

SINAPSIS Centre de Psicologia i Logopedia, Karol.la Moda, Va d’infants, TEMPO DI VINO, LiliPynk Complements, Klancetines, CAT&COLOMBIA, FEMARURBAN, Cesc Paredes, La Tía María, Moda íntima Bonasort, Spa’l Gos, Aluminios Fiser, Lilly Pop Food Truck, TOT CERDANYOLA, Òptica fabrica, Llibreria Éfora, Esports VIAN, MEETING POINT SCHOOL OF LANGUAGES, Qóreo Dance Studio, Llibreria Lilliput, Nens i Nenes, Dolc i Salat (DiS by Susana), Cal Pintxo, Club Esportiu Multisport Cerdanyola, SINGULAR, Marga Engra Valencia Servicios Inmobiliarios, d’Ruta, CENTRE ÒPTIC CERDANYOLA, Clínica Dental Smalium, Xavi Olivé Fotografia i Equivalenza.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?