La UAB no començarà el proper curs amb una presencialitat total

8451fae78b6a67a12ffed23a03c952ee

La situació d’emergència sanitària probablement no permetrà començar el curs amb una presencialitat total. Per aquest motiu, l’Equip de Govern de la UAB, conjuntament amb les direccions dels centres, ha decidit iniciar el curs en una modalitat docent que inclourà tota la docència presencial que les circumstàncies permetin i una part de docència organitzada de manera no presencial en allò que no es pugui fer al campus.

El calendari i l’horari del curs s’ha establert de manera que es pugui recuperar la presencialitat total tan bon punt sigui possible, en la mesura que les circumstàncies sanitàries ho permetin. En aquest marc, es prioritzarà la presencialitat de les activitats amb més component pràctic i interpersonal, com ara les pràctiques, els laboratoris i els seminaris. Es donarà una atenció presencial especial a l’alumnat de primer curs i al que acaba els estudis. També es tindrà una particular cura de l’alumnat amb situacions de dificultat.

“Tots els esforços de la UAB aniran adreçats a garantir que el curs es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat i seguretat possibles, tot tenint en compte també els aprenentatges d’aquests mesos complexos que hem hagut d’afrontar”, apunten des de l’universitat. A més, recorden, que “les condicions de docència poden evolucionar puntualment en un sentit o un altre, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?