La UAB és la primera universitat d’Espanya segons el Rànquing CyD

WhatsApp Image 2023-05-25 at 09.16.42

La desena edició del rànquing per a les universitats espanyoles que elabora la Fundació CyD situa de nou la UAB en primera posició i li atorga el major nombre d’indicadors d’alt rendiment de les 80 universitats analitzades

La Fundación CyD ha presentat els resultats de la desena edició del rànquing CyD per a les universitats espanyoles. Aquest rànquing s’elabora associat al rànquing internacional U-Multirank, amb el qual comparteix els principis metodològics i la majoria d’indicadors, amb l’afegit d’alguns indicadors més apropiats per al sistema universitari espanyol. Aquesta edició inclou els resultats de 80 universitats, 29 àmbits de coneixement i 3.266 titulacions.

El rànquing avalua el rendiment de les universitats en funció del resultat obtingut en 36 indicadors, tant per a la classificació institucional com per a la classificació dels 29 àmbits de coneixement.

Les 10 universitats espanyoles que obtenen un nombre més elevat d’indicadors de més rendiment a la classificació són, per aquest ordre, la UAB, la Universitat de Navarra, la Carlos III de Madrid, l’Autònoma de Madrid, la Universitat de Barcelona, la Pontifícia Comillas, la Universitat Deusto, la Pompeu Fabra, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Ramon Llull.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?