La UAB assegura que no permetrà que es vulneri cap protocol contra el coronavirus

03_418

Després que el Consell d’Estudiants d’Educació de la UAB hagi difós a través de les xarxes socials un comunicat on es mostren “desesperats” pels comportaments d’un docent “negacionista” que “pressiona els alumnes a suspendre’ls si segueixen el protocol covid”, fonts de la UAB reconeixen tenir constància que hi ha un professor que no està seguint les normes de seguretat del nostre pla de contingència. En aquest sentit, expliquen que tan bon punt el Deganat de la Facultat de Ciències de l’Educació en va tenir coneixement, es va posar en contacte amb el Rectorat i els serveis jurídics de la UAB, que ja han estudiat i proposat les mesures que cal emprendre i ja s’ha iniciat el procés de notificació. En cap cas es permetrà que ningú vulneri cap protocol contra el coronavirus quan participi a l’activitat de la universitat, remarquen.

En el text que van fer públic els estudiants a través de les xarxes socials també afirmaven que el profesor “obliga a entrar a classe en grups barrejats, sense mascareta i sense gel hidroalcohòlic” i que “fa propaganda negacionista pel correu institucional per convèncer els alumnes perquè cometin actes d’il·legalitat que atempten contra la seguretat sanitària”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?