La UAB acabarà el curs virtualment

aea5c600812e38ee4c4961dac8d03147

Davant l’elevada possibilitat que la situació de confinament de la població s’allargui més enllà de les vacances de Setmana Santa i que la represa de l’activitat s’hagi de fer de manera progressiva, l’equip de govern de la UAB, juntament amb les direccions dels centres docents, ha acordat donar per finalitzada la docència presencial del segon semestre del curs 2019-2020 i acorden que tota l’activitat docent pendent continuarà en format virtual.

L’equip de govern està redactant un document marc d’instruccions generals que cada centre haurà d’adaptar a les seves característiques. Aquest document, que inclou indicacions generals sobre calendari acadèmic, docència, avaluació, guies docents, treballs de final d’estudis i pràctiques, s’aprovarà en una propera sessió extraordinària de Consell de Govern.

Tot i que es treballa amb la possibilitat de mantenir un període per a l’avaluació presencial de les assignatures del segon semestre entre mitjans de juny i juliol, el professorat haurà d’elaborar un pla d’avaluació virtual davant d’una eventual evolució de la crisi sanitària que faci impossible l’activitat presencial en aquelles dates. “Els serveis de TIC de la universitat, com han fet amb molta eficiència fins ara, donaran suport a aquesta tasca”, destaca la UAB en un comunicat.

L’equip de govern és “molt conscient” que “hi ha persones que per diversos motius poden tenir problemes per seguir els estudis en la modalitat virtual”. En aquest sentit, està “cercant mecanismes per garantir la continuïtat de tot l’alumnat que es troba en aquestes circumstàncies”.

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, agraeix “la solidaritat, el compromís i l’esforç de tota la comunitat universitària per aconseguir que la universitat continuï funcionant en docència, recerca i activitat administrativa i de gestió, de manera virtual i remota”. Finalment, la rectora desitja “una ràpida recuperació” a les persones afectades per la malaltia.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?