La ‘Trapezista’ Sandra Bautista obrirà l’XI Cicle de Música de Cambra

0001

La Sandra Bautista, un dels joves valors de la música del país, actuarà el 20 de febrer, a partir de les 12 h i al Museu d’Art de Cerdanyola – Can Domènech. Obrirà l’XI Cicle de Música de Cambra de Cerdanyola. L’acompanyaran tres músics en una proposta que convidarà a qui la vulgui escoltar a fer un recorregut melòdic on mostrarà la seva part personal. La cantautora ens portarà el seu darrer disc “Trapezista”, segon treball que conté 10 cançons que graviten entre el pop, rock, ritmes llatinoamericans, funk o rumba. Una barreja estilística que es fon a la perfecció sota la batuta de Carlos Manzanares i amb el segell inconfusible de l’estil vocal de la Sandra. Les entrades per accedir al concert són gratuïtes. S’hi podrà accedir fins a completar l’aforament.

L’atractiu del concert, a banda de la descoberta de l’artista i el gaudi del seu art, és que la sala on actuarà permet una relació molt directe de la creadora i els músics amb el públic. La creativitat de la veu i les melodies, a més, casarà d’allò més amb el marc triat per al concert, Can Domènech, seu del Museu d’Art de Cerdanyola.

Qui és?

Cantant, compositora i mestra. Una de les veus més encisadores que es poden trobar al panorama musical actual. La seva joventut i un talent indiscutible es fusionen de manera màgica per donar forma a un projecte que te el focus en cuidar fins l’últim detall de cada cançó.

La seva música et proposa un viatge des de l’arrel de les cançons amb lletres carregades de poesia i contingut i unes melodies i harmonies treballades de manera meticulosa. Un ball estilístic des d’allò més tradicional fins a gèneres més actuals que s’ajunten sobre l’escenari amb el saber fer i la interpretació impecable de la Sandra.

 

Sandra Bautista té actualment dos enregistraments en el mercat: La casa de les mil olors (Espiral Records:2017) i Trapezista (Satélite K:2019)

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?