La tradicional Setmana de la Gent Gran es converteix en Quinzena

6d7087f4961cab56979df573bedb8ec5

La gent gran de la ciutat tornarà a fer-se visible, aquest any durant la segona quinzena de novembre. A Cerdanyola del Vallès es realitzen durant tot l’any una gran varietat d’accions i iniciatives impulsades per aquest col·lectiu i és durant la quinzena de la Gent Gran que es busca reconèixer aquesta aportació.

El ventall d’activitats contempla propostes relacionades amb la seguretat, els drets de la gent gran, el benestar, la formació i també les pròpiament lúdiques. Totes elles promogudes des del paraigües de la solidaritat, la intergeneracionalitat, la inclusió i la cohesió social. Aquest dissabte la comissió de participació de la Gent Gran ha organitzat un vermut musical solidari al pla de les Alzines (12h). Els beneficis recaptats durant l’activitat es donaran a la campanya Una Nit d’Il·lusió. Enguany se celebrarà la segona edició de l’Assemblea de la Gent Gran (dimarts 22 a les 17h al Museu d’Art de Cerdanyola). Finalment, amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones, el divendres 25 de novembre, es durà a terme l’activitat ‘Punt i final a la violència masclista’ a la plaça de l’Abat Oliba. Al llarg del matí, entre les 10 i les 13h, qui vulgui podrà elaborar el seu propi ‘punt i final’ amb la tècnica del trapillo.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?