La Taula del Patrimoni es constitueix oficialment com a entitat

taulajunta

La Taula de Patrimoni de Cerdanyola, una “associació d’entitats culturals” de la ciutat que es va formar fa dos anys per coordinar els esforços de diferents entitats amb objectius i activitats amb punts en comú, ha formalitzat la seva constitució com a nova entitat amb personalitat jurídica pròpia. Els seus estatuts ja han estat presentats a la Generalitat i s’ha constituït la primera junta directiva. L’encapçala Encarna Linares (La Constància) com a presidenta. L’acompanyen Maria Pi (GREC) com a secretària i Carme Brasó (Associació d’Artistes Plàstics) com a tresorera.

Segons manifesten des de la Taula, aquesta decisió s’ha pres per diversos motius. En primer lloc per oficialitzar la seva tasca i representació davant d’entitats com l’Ajuntament però també per facilitar la seva activitat futura, fonamentalment en tot allò relacionat amb l’organització d’actes conjunts que puguin comportar despeses econòmiques.

Agenda de trobades amb els representants dels partits polítics

La Taula ja va mantenir en el seu dia algunes reunions de treball amb l’Alcalde i altres membres de l’equip de govern. Una activitat que va quedar molt ralentitzada com a conseqüència lógica de la pandèmia del COVID-19. Ara, però, els seus responsables volen reprendre i de fet incrementar la seva activitat, tal i com ja van informar en un acte realitzat al MAC a finals de l’any passat. Així, ja han establert una agenda de trobades amb els representants dels partits polítics de la ciutat, per intercanviar de forma directa impressions i plantejar les prioritats en materia cultural i de protección del patrimoni que, segons la seva opinió, hauria d’afrontar la ciutat a curt, mig i llarg termini. Al mateix temps, tenen ja sol.licitada una nova reunió amb l’alcalde i l’equip de govern per reprendre les converses ja iniciades i actualitzar les peticions ja formulades en el seu dia.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?