La tardor arriba amb un ampli programa d’activitats per a la gent gran

iphone-4130253_1920

L’Ajuntament de Cerdanyola segueix apostant pel Programa Gent Gran Activa i ho fa amb un ampli ventall d’activitats en el marc de la ‘Tardor És Gran’ i adreçades a les persones de més de 60 anys de Cerdanyola. Les activitats proposades responen als interessos i necessitats que s’han detectat en el col·lectiu de persones grans de la ciutat. En aquesta ocasió es mantenen moltes de les activitats d’anteriors trimestres i es fa un esforç per oferir noves propostes, sobretot en l’àmbit de les noves tecnologies amb tallers de whatsapp, telegram, line, instagram, facebook o fotografia amb el mòbil, entre d’altres.

El programa La Tardor és Gran engloba activitats d’entreteniment cognitiu per exercitar la memòria. En l’àmbit del benestar i creixement personal es mantenen la majoria d’activitats, algunes iniciades a l’estiu com els cafès amb companyia, els jocs i contes o la gimnàstica activa. També es mantenen els balls a la fresca, els dijous de cine-fòrum, i les scaperooms. I a més, aquest trimestre s’incorporen visites guiades per descobrir diferents espais de la ciutat.

Les activitats es duran a terme entre el 3 d’octubre i el 27 de gener i les inscripcions s’obriran el dimarts 20 de setembre. Aquestes es poden realitzat presencialment a les a les oficines de l’Àrea Social (avinguda Espanya, 6C) o a través del correu electrònic promociosocial@cerdanyola.cat Les places són limitades.

Per resoldre dubtes o demanar informació cal adreçar-se als telèfon del programa de gent gran: 93.580.88.88 extensions 2141 i 3772 o 603.62.02.14.

Activitats a la Creu Roja

D’altra banda, la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada també ofereix, dins el programa La Tardor És Gran, diferents tallers de manualitats, massatges, lecto-escriptura, hort, gimnàstica de manteniment, alfabetització digital, relaxació, musicoteràpia, memòria, cuentoteràpia i jocs. Per inscriure’s en aquestes activitats cal trucar al 93.691.61.61

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?