La sisena Fira del Comerç tanca amb valoració positiva

fira5

Un total de 28 establiments van participar a la sisena  Fira del Comerç, que organitza Cerdanyola Comerç i Serveis i que enguany recuperava la normalitat. El president de l’associació, Xavi Olivé, valora positivament la fira en línies generals malgrat coincidir amb el pont de la Segona Pasqua i les altes temperatures: “Evidentment s’han notat aquests tres dies de festa, però ha passat força gent i les activitats han funcionat”. A més, apunta, els establiments participants els han transmès un bon feedback. Però des de l’entitat també fan “autocrítica” i reconeixen que han patit una davallada de socis participants. “Hem d’analitzar-ho i millorar el que calgui”, afegeix Olivé.

El comerç local, peça clau

“Els comerços locals omplen de vida els carrers de Cerdanyola amb el trànsit a peu: si desapareixen aquestes botigues tindrem una ciutat morta, en silenci i sense ànima”, assegurava durant la inauguració Olivé, que apuntava que el comerç local és una peça clau “per al desenvolupament d’una ciutat cohesionada i diversa”.

Per la seva banda, el gerent de serveis de comerç de la Diputació de Barcelona, Sergi Vilamala, també remarcava que el comerç local ha resistit molts canvis i que ara el comerç electrònic només és un element més: “Les dades reals demostren que un 84% dels nostres veïns i veïnes continuen comprant al comerç del costat de casa. Amb el comerç electrònic, els comerços locals s’han de resituar per connectar-nos millor amb els veïns i veïnes. Comprar electrònicament és insostenible”. Finalment, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, celebrava el fet de poder recuperar la fira “després dels dos anys que hem passat” i agraïa la tasca de Cerdanyola Comerç i Serveis.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?