La síndica de greuges atendrà a la ciutadania de Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-10-23 at 12.20.40

Aquest dimecres l’equip de la síndica de greuges de Catalunya farà una atenció presencial o telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida als veïns i a les entitats de Cerdanyola.

Les persones que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas…) poden demanar cita per ser ateses presencialment o telemàticament. Les visites presencials s’atendran a l’Ateneu (carrer Indústria, 38-40).

L’entrevista amb l’equip de la Síndica de Greuges s’ha de concertar prèviament a ‘cita a Cerdanyola’, trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a citaprevia@sindic.cat

Aquesta presència de l’equip de la síndica a la ciutat, s’emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones al municipi.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?