La setena edició del Nit Lab MAC es viurà a Internet

Cartell-Nit-Lab-2020

El jovent de la ciutat amb inquietuds literàries i artístiques és cridat a participar en la 7ª edició del Nit Lab MAC, que se celebrarà el divendres 30 d’octubre des de les 19,30 h fins a la mitjanit. Aquest any i per la pandèmia l’activitat s’haurà de fer a Internet. Per això cada participant haurà de disposar d’ordinador, connexió a internet i al servei Zoom. El Nit Lab 2020 l’organitza l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el Museu d’Art de Cerdanyola.

GUIATGE

El Nit Lab comptarà amb el guiatge d’un escriptor i una artista plàstica, i les intervencions d’algun personatge especial. Això farà que l’activitat anirà creixi fins que en sorgeixin històries de por, d’intriga, gresca i animació en un ambient ben especial i divertit. En aquest concurs hi haurà un relat guanyador que serà editat en un llibret, conjuntament amb els altres relats en cas que siguin d’una determinada qualitat. Aquests relats aniran acompanyats per les respectives il·lustracions. Per participar-hi cal inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça ruedashc@cerdanyola.cat i posteriorment adjuntar el full d’inscripció i autorització per a menors d’edat. El termini finalitza el dimecres 28 d’octubre a les 11 hores.

A més de l’edició del llibret amb els relats guanyadors i finalistes, els autors/es del relat guanyador rebran un pack cultural i un val per a un curs d’escriptura en el Laboratori de Lletres de l’Escola d’escriptura a Barcelona i la resta de participants el pack cultural i un val per a una Llibreta d’exercicis d’escriptura del Laboratori de Lletres. Finalment, l’il·lustrador guanyador rebrà un pack de material d’il·lustració.

El jurat estarà format per un equip de professionals de la literatura, que valorarà les propostes considerant la cohesió del relat, la correcció lingüística, l’originalitat, els recursos literaris emprats, entre altres. El jurat de les il·lustracions el formaran membres de l’equip del Museu d’Art de Cerdanyola i del Servei de Cultura.

El veredicte del concurs es farà públic el novembre, en una data a determinar així com l’acte que es farà, segons les mesures de la COVID 19.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?