La restauració reivindica el seu dret a treballar i demana ajuts directes a la Generalitat

gremi

Amb proclames com ‘Volem treballar’ i ‘Govern de Catalunya, dimissió’ prop d’un centenar de persones es concentraven davant l’Ajuntament contra el tancament de bars i restaurants. A la concentració en defensa i suport dels bars, restaurants i locals d’oci nocturn -convocada pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental-; el missatge era molt clar: “Volem reivindicar el nostre dret constitucional a treballar, demanem al govern de Catalunya que faci uns ajuts directes no com s’han fet fins ara i que vagi on correspongui perquè els ERTOS funcionin realment”. Així ho explicava el president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental, Antonio Castro; que assegurava que fan aquesta reivindicació perquè saben que no són el focus dels contagis. “Un estudi que ve del ministeri de Sanitat diuen que només un 3’5% de contagis venen del món de l’hostaleria i en les reunions familiars i d’amics hi ha un 14’2% de contagis L’hostaleria treballa bé, nosaltres hem complert i ells no ho estan fent”, destacava. “Si estan reconeixent que no som el focus de contagi no podem permetre que ens maltractin d’aquesta manera. Hem de continuar amb aquestes mobilitzacions perquè necessitem el suport de molta gent”, apuntava.

Castro recordava que el sector ha fet molts sacrificis, però que els recursos s’han acabat: “I és quan hem de demanar que si l’administració ens prohibeix treballar ens aporti tot el que calgui perquè no podem deixar tirades a moltes famílies de la ciutat d’aquesta manera”.

Des del gremi s’agraïa el suport i l’assistència a la concentració del govern municipal. “Us demanem que lidereu les nostres necessitats davant la Generalitat”. En aquest sentit, l’alcalde Carlos Cordón remarcava que des l’Ajuntament es fa tot el que es pot per “estar al costat de tots els sectors de la ciutat que ho estant passant malament”, com el de l’hostaleria. “Com a Ajuntament hem de reclamar que les ajudes que s’han compromès a donar arribin a les famílies. No es poden tancar els locals sense posar al costat unes ajudes directes. També insistirem a l’Estat perquè els ERTOS funcionin. Estem al vostre costat per caminar plegats i aconseguir totes aquestes ajudes que ens ajudin a sortir d’aquesta situació”, assegurava Cordón.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?