La restauració podrà obrir sense interrupcions fins a les 17 hores

terraza alaska 2

Bars i restaurants podran obrir en horari continuat fins a les cinc de la tarda a partir de dilluns. Durant la franja nocturna, podran seguir fent menjar per emportar o a domicili, com fins ara. Així ho ha confirmat el govern de la Generalitat, que també ha anunciat que s’augmentarà la presencialitat a les universitats amb un màxim del 30% d’aforament. També es recupera el lleure i les extraescolars per als àmbits de Secundària, FP i Batxillerat, així com de les competicions d’esport federat per a majors de 16 anys. Els comerços que no són essencials continuaran sense poder obrir els caps de setmana

Aquestes mesures duraran de moment set dies (fins diumenge 14 de març). “Aquestes correccions en les mesures no ens han de relaxar. No podem fer una reobertura generalitzada”, ha assegurat la consellera de Salut, Alba Vergés.

Mobilitat per Setmana Santa

D’altra banda, la Generalitat de Catalunya i la valenciana van pactar ahir un tancament perimetral durant la Setmana Santa. En aquest sentit, el Govern ha remarcat que encara no ha debatut aixecar el confinament comarcal ni quina mobilitat estarà permesa per Setmana Santa més enllà de mantenir el tancament perimetral de Catalunya.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?