La remodelació de Ca n’Altimira començarà la setmana vinent

WhatsApp Image 2023-03-31 at 13.29.51

Les obres de remodelació de l’espai de Ca n’Altimira començaran la propera setmana i serviran per “adequar l’entorn de l’edifici i restaurar aquells elements de valor patrimonial que encara es conserven a la Masia”, segons anuncia el consistori. Les obres, que tindran un durada de sis mesos, tenen un pressupost de 1.347.263,52€ i estan finançades en un 50% per la Generalitat de Catalunya dins del projecte PECT ‘Hub B30 més enllà de la circularitat”.

Què és farà?

La urbanització d’aquest espai inclou la retirada de les tanques i límits que separen la masia dels espais urbans contigus i la construcció d’unes escales per salvar el desnivell existent. També es crearà un nou espai que connectarà l’Avinguda Catalunya i el Passeig del Pont, transformant la dificultosa topografia actual. L’actuació suposa també un important increment de vegetació, ampliant les zones verdes i apostant per la renaturalització de l’àmbit.

La intervenció aconseguirà l’arranjament, adequació i millora dels entorns de l’edifici per tal de convertir-los en espais cívics de la zona amb un marcat tractament paisatgístic, compaginant àmplies zones arbrades amb solucions més urbanes relacionades amb els equipaments que ja existeixen.

Les obres s’emmarquen dins de la futura remodelació de la Masia transformant-la en un Civic Lab en el que serà la seu de la “Cerdanyola, Ciutat del Coneixement”. Es tracta d’un nou equipament municipal amb vocació de convertir-se en una porta d’accés al coneixement, on veïns i veïnes de Cerdanyola siguin protagonistes amb la generació d’aquest coneixement i on la ciutadania pugui participar de l’elaboració de polítiques públiques.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?