La Regió Sanitària Metropolitana Nord habilita 13 punts de vacunació per administrar les dosis de record

image00006

La Regió Sanitària Metropolitana Nord, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada pel Departament de Salut, disposa d’un total de 13 punts de vacunació poblacional (PVP) repartits per les comarques del Barcelonès Nord i Maresme (3), Vallès Oriental (2) i Vallès Occidental (8). A la nostra comarca, el CAP Cerdanyola-Ripollet i el de Sant Fèlix s’incorporen ara a l’oferta de punts de vacunació poblacional, mentre que la resta d’espais ja han fet aquesta funció en diferents moments de la campanya contra la COVID-19. En aquests vuit punts la vacunació anirà a càrrec de professionals de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Les persones de 65 anys o més i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la COVID-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia.

Hi haurà vuit punts de vacunació poblacional a les localitats de Sabadell, Ripollet, Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès:

CAP II Cerdanyola-Ripollet. C. Tarragona, s/n, cant. ctra. de Barcelona. Ripollet. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.

CAP II Sant Fèlix. Ctra. Barcelona, 473. Sabadell. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.

Consultes Externes de l’Hospital de Terrassa. Carretera de Torrebonica s/n. Terrassa. Obre l’1 de desembre. Obert a les tardes i els caps de setmana.

Terrassa. Carrer del Castell, 25. Terrassa. Obre el 4 de desembre. Fins al 18 de desembre, obert els caps de setmana i festius i algunes tardes. Després, tot el dia.

Centre Cívic Montserrat Roig. Avinguda de Barcelona, 180. Terrassa. Obre el 13 de desembre. Obert de dilluns a divendres.

CAP Terrassa Est. Carrer de Ciudad Real 31. Terrassa. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.

CAP Sant Genís. Carrer Miquel Mumany, 11-19. Rubí. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.

CAP Valldoreix. Passeig Olabarria, s/n. Sant Cugat del Vallès. Obre el 4 de desembre. Obert els caps de setmana.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?