La qualitat del FIT desafia la pluja

3119c7be2ab58173062c39c6b8c72ed7

La capitalitat de Cerdanyola com a ciutat del teatre infantil i juvenil va tornar a ser un èxit que ni tans sols es va aigualir per la pluja de dissabte. La novena edició del Festival Internacional de Teatre Infantil, organitzat per Bambalina amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola. Les famílies van omplir els carrers i espais municipals de la ciutat i els somriures eren la millor valoració possible d’un certament que ha tornat a superar les inclemències meteoròlogiques que van obligar a suspendre els cercaviles de diumenge i a traslladar alguns altres a altres espais.

INNOVADORS MUNTATGES
“Ha estat un FIT lluït malgrat la pluja del diumenge a la tarda que va obligar l’organització a suspendre els espectacles d’exterior”, apunta la presidenta de Bambalina, Rosa Maria Soler, que destaca que “el públic va poder trobar, entre la  diversitat teatral del FIT, l’espectacle que s’ajustava als seus gustos”. Per a l’organització un punt a destacar “són els innovadors muntatges presentats on, l’art teatral,  es presentava  conduït per les noves tecnologies del segle XXI”.  

SINÈRGIES
A la inauguració oficial del festival Soler definia el FIT com un “projecte ambiciós” amb un “resultat que és una bona mostra del que la societat civil, patrocinadors i administracions poden aconseguir plegats”. En aquest sentit, el president de la Fundació Xarxa, Jaume Amigó, remarcava que la novena edició del festival “és possible gràcies a aquestes sinèrgies, ja que no és fàcil quadrar qualitat amb les actuals circumstàncies econòmiques”. I per al diputat adjunt de Cultura de la Diputació de Barcelona, Carles Combarros, el FIT “no tindria cap sentit sense uns pares que volen gaudir amb els seus fills”. En definitiva, com deia l’alcaldessa Carme Carmona, “un programa molt complet que posa la ciutat al servei del teatre infantil i juvenil”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?