La programació de l’Ateneu s’obre totalment a la venda per Internet

e293f59f4ae0fed75a859fdf17db3e7b

Qui compri les entrades via web tindrà un descompte d’un euro. Encara es vendran entrades a taquilla, però es restringeixen els dies de venda

Teatre, música, cinema i espectacles per a públic familiar són els grans protagonistes de la programació del teatre Ateneu per al darrer trimestre de l’any. Una àmplia i variada programació que està feta a Cerdanyola o impulsada per entitats del municipi, remarcava satisfeta la regidora de Cultura, Elvi Vila. Però la principal novetat de la programació trimestral és que per primera vegada s’endinsa quasi totalment a Internet gràcies a la venda a través de la pàgina web www.cerdanyola.cat/teatreateneu. “Això no vol dir que s’acabi la venda a taquilla, però restringirem molt els dies de venda”, aclaria Vila.

INCENTIU PER A COMPRAR VIA INTERNET

Normalment quan es compren entrades per Internet es cobra més pels càrrecs de gestió, però per incentivar aquest tipus de venda la regidoria de Cultura ha decidit fer el contrari: cada entrada comprada via web tindrà un descompte d’un euro. En aquesta línia, Vila anunciava que estan estudiant altres tipus de promocions per continuar fomentant “una programació farcida i que és una barreja de teatre professional i amateur”.
Els espectacles per a públic familiar s’iniciaran aquest diumenge (12 hores) amb l’obra ‘Els tres porquets es caguen de por’ de la companyia Samfaina de Colors. Per a aquesta representació el grup Bambalina encara no ha activitat la venda via web, però espera tenir-la preparada per a l’espectacle ‘Contes 1.0) a càrrec de Teatre a la fuga el proper 26 de novembre. Després de l’obra que ha guanyat el premi al millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2017 serà el torn de ‘L’ornet vol cantar’, un espectacle de teatre musical que la companyia Inspira Teatre portarà a l’Ateneu el 17 de desembre.

CINEMA EN VO
D’altra banda, els dijous (21.30 hores) el teatre de l’Ateneu es converteix en una sala de cinema amb pel·lícules en versió original. ‘Julia Ist’, ‘Un minut de glòria’, ‘octubre’ i ‘Estiu 1993’ són alguns dels films que es projectaran. Les sessions tenen un preu de cinc euros i també hi ha abonaments de cinc entrades per 20 euros.

MÚSICA
Com ja és habitual, la música serà una de les protagonistes indiscutibles de la programació. la Banda i la Coral de l’AMCV oferiran dos concerts amb entrada gratuïta: un el 18 de novembre en què sonaran danses d’arreu del món i un altre el 30 de desembre amb un repertori d’aquells que interpreten habitualment, per aquestes dates, les millors formacions musicals europees. No obstant, la cita musical més propera tindrà lloc aquest mateix diumenge (19 hores) amb el Concert de tardor per celebrar el desè aniversari de l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC). L’entitat comptarà amb la col·laboració de la Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) per interpretar ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi.

ESTRENES TEATRALS A CERDANYOLA

A més de l’obra ‘Art’ -amb els actors Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís Villanueva-, que tindrà lloc el proper 15 de desembre, el teatre de l’Ateneu viurà l’estrena de les obres de dues companyies amb arrels cerdanyolenques. Un dia com aquest presentarà ‘Diario de un loco’ el 4 de novembre amb l’actor cerdanyolenc Raül Llopart i l’1 i el 2 de desembre serà el torn de ‘La zanja’ de Titzina Teatro. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?