La primera fase del Pla d’Asfaltat millorarà 13 carrers

Asfaltat de l’avinguda Roma / F. Ajuntament Cerdanyola (NP)

Ja ha començat la primera fase del Pla d’Asfaltat de Cerdanyola. L’avinguda Roma i Europa i els carrers Llevant i Pintor Togores han estat els primers en els que s’ha actuat. La setmana vinent es finalitzarà l’avinguda Europa. A la primera fase del pla s’actuarà als carrers Llevant, Sant Jeroni, Campoamor, Pintor Togores, Diagonal, Santa Anna, Can Pallarès, Felip II, Puigmal, avingudes Europa, Roma i Adam i Eva i l’accés al camí de Can Sardà.”. A més dels treballs d’asfaltat, als carrers Campoamor, Puigmal i Sant Jeroni també s’adequaran les zones de vorera.

Aquest pla és fruit d’un estudi previ que es va encarregar a l’estiu del 2020. “Quan vam arribar al govern no vam trobar cap estudi fet pel govern anterior”, apuntava l’alcalde Carlos Cordón. La diagnosi realitzada amb un cotxe amb làser ha servit per classificar el nombre i el grau de desperfectes de tots els carrers de la ciutat. “Quan vam tenir l’estudi a les mans vam fer una anàlisi per poder fer una actuació el més justa possible i poder actuar primer en els carrers que estan pitjor”, explicava el batlle. “Cerdanyola té molts carrers que estan malament, no recordo un pla d’asfaltat com aquest en els últims 10 anys. Ja estem treballant en una segona fase”, anunciava. Les previsions del govern municipal és que la segona fase comenci d’aquí a un any. En paral·lel, el govern municipal treballa en reparacions de voreres i altres punts de l’espai públic que necessiten manteniment i millora.

En aquesta primera fase hi ha carrers en molt mal estat, apuntava la regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó, que destacava que malgrat hi ha altres que estan igual o pitjor no s’asfaltaran ara perquè es tenen “previstes actuacions de reurbanització més àmplies com és el cas per exemple dels carrers Sol o Castella”.

Trams complets

“En tots els carrers que actuem l’asfaltat és complet i també es pinta de nou, no es repara a trossos, el tram que fem el fem sencer”, explicava Mimó. “Per a nosaltres, el manteniment de l’espai públic és una de les nostres prioritats”, remarca Cordón, que recorda que Cerdanyola té una manca de manteniment històrica de l’espai públic: “Volem arribar a tot arreu, serà impossible fer-ho tot a la vegada, però la voluntat és de seguir actuant en els carrers que pitjor estan”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?