La presentació del Cerdanyola FC omple Fontetes i il·lusiona

7b17ec9e1ac0efe68976696eb1e50b37

Malgrat deslluir-se per problemes tècnics en la megafonia, la posada de llarg del club verd-i-blanc va fer un pas més endavant amb l’actuació dels Castellers de Cerdanyola. L’entitat mostrava així la seva aposta per la suma d’esforços

La graderia del Camp Municipal de Les Fontetes va lluir divendres a la tarda per a una ocasió especial. Engrescats per l’ambient festiu que respira la ciutat durant la Festa de Tardor de Sant Martí, amics i familiars dels jugadors van abarrotar l’estadi del Cerdanyola Futbol Club per assistir a la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada.

Els Castellers de Cerdanyola van donar el tret de sortida i van fer vibrar el públic amb tres magnífics castells. La més petita de totes, l’enxaneta, va desplegar la bandera del club per fer mostra de la bona sintonia que hi ha entre ambdues entitats i corroborar que “junts som més forts i anem més amunt”, tal com va remarcava la cap de premsa del Cerdanyola, Mireia Sanz, a l’inici de l’acte.

Tot seguit, va arribar l’hora dels protagonistes, els jugadors. Enguany, però, a causa dels problemes tècnics que van impedir l’ús de la megafonia per anunciar els equips, vam viure una presentació diferent. El Cerdanyola FC compta amb gairebé 900 jugadors dividits en 62 equips -tenint en compte l’escola formativa de la UAB; els Patufets; els equips de la base masculins i femenins de futbol sala, futbol 7 i futbol 11; els seus respectius amateurs i els equips de veterans-, que van desfilar per l’estadi i van fer-se la fotografia final de família. – Oriol Company

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?